Basın AçıklamalarıMaç Haberleri

Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu Teksüt Bandırmaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

“Sondan başlamak istiyorum. Şansız bir ofsayt pozisyonu yaşadık. O bölgedeki tek ofsayt olan oyucumuz dokundu sonuç olarak gol iptal edildi. Ofsayt olmasa santrasız bir galibiyet olacaktı. Bunun için oldukça üzgünüz.

Şunu açıkça belirtmem gerekiyor ilk yarı istediğimiz oyunu yansıtmadık ve iyi bir görüntü vermedik. Bandırmaspor çok iyi bir takım ve çok fazla transfer yaptılar. Bu ligin en güçlü takımlarından biri diyebilirim. Ancak sahamızda oynayamamış olmamız bizim için dezavantaj oluşturdu. Erzurum’dan deniz seviyesine geldik, rakibimiz zaten deniz seviyesinde hazırlanıyor. Bu durum rakip için bir avantaj oluşturdu.

Bu ligde oynayarak tecrübe kazanacak bir çok oyuncumuz var. Bugün Muhammed, Gürkan gibi isimler ilk defa süre alan oyuncularımızdı. Kenarda bekleyen genç oyuncularımız da var. İlerleyen dönemlerde Erzurumspor’a büyük katkı vereceklerini rahatlıkla söyleyebilirim.

Sonuç olarak aldığımız bir puan bizim için çok değerli, oyuncularımı bu zorlu havada gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum.

Zorlu bir fikstür var önümüzde sıkı bir şekilde bu maçlara hazırlanacağız.

Estrela beğendiğimiz bir oyuncu. Kapımız her zaman kendisine açık. Büyük ölçüde anlaşmıştık kendisiyle tabi burada kulübünde bir politikası var. Umarım kısa sürede çözülür ve aramıza katılır.”