Basın Açıklamaları

Kulüp Başkanımız sayın Ahmet Dal Yeni Malatyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu. |

Büyük Erzurumspor Camiamız;

Hepimizin malumu, zor ve sancılı bir süreçten geçiyoruz.

Sezona iyi mücadele ederek başladık, sonrasında beklemediğimiz mağlubiyetlerle üzüldük.. Geçtiğimiz hafta evimizde Altaş Denizlispor ve bugün deplasmanda Yeni Malatyaspor karşında aldığımız galibiyetlerle moral bulduk.

Her maçın hikayesi farklı, her mücadele anlamlı. Ne olursa olsun sonunda kazanmak, üç puan almak sancılı geçen şu dönemde bizim için çok önemli.

Şampiyonluklar yaşadığımız güzel günlerimizde nasıl kenetlendiysek, zor günlerimizde de takımımızın etrafında kenetlenmemiz, oyuncularımıza sahip çıkmamız ve onları her şartta desteklememiz takımımızın geleceği adına çok önemli.

Maçlardan sonra oyuncularımızla ve teknik heyetimizle yaptığımız görüşmelerde gerekli özeleştirileri yapıyor, hatalarımızı, eksikliklerimizi sorguluyor ve artı yönlerimizi birbirimizle paylaşıyoruz.

Taraftarımız, takımımızın mücadelesinden keyif aldığı zaman nasıl mutlu oluyorsa, alkışlıyorsa bizler de mutlu oluyoruz. Ve üzüldüğünde aynı üzüntüyü yaşadığımızı belirtmek istiyorum.

Bu şanlı arma ve bu özel formayı terleten futbolcu kardeşlerimizi ve teknik ekibimizi bugünkü galibiyetten dolayı kutluyor, Erzurumspor camiamıza bu üç puanın hayırlı olmasını diliyorum.

Ligin henüz başındayız ve önümüzde oynayacağımız birbirinden kritik maçlarımız var.

Bizleri; “Bir gün olsun terk etmeyen” Büyük Erzurumspor taraftarımızdan, yine her koşulda bizim yanımızda olmalarını bekliyor ve önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Bodrumspor maçında her zamanki gibi en büyük itici gücümüz olmaları için stadımıza davet ediyorum.